Na lang wachten was het eindelijk zover. Onze mooie Ragnar (Bugatti Veyron LucianAurora of Lumica) landde op 19 maart 2016 op het vliegveld in Brussel. Ik en mijn vriend hebben even moeten wachten op het vliegveld (toch wel zo een 1,5 tot 2 uur), maar (niet zo) kleine Ragnar was al het wachten meer dan waard!

Ragnar 5 maand precies 2 klein

Hij had al een flinke reis achter de boeg. Één dag eerder, op 18 maart, was hij al op een meer dan 12 uur durende autoreis richting Moskou vanuit Kazan, Rusland. En na een nachtje in het hotel mocht hij de volgende dag dus met het vliegtuig vanuit Moskou een paar uur vliegen richting Brussel. Helaas was hij er toen ook nog niet. Ook met ons moest hij nog 1,5 uur in de auto zitten (Waarvan hij een dik uur gewoon heeft geslapen). Maar gelukkig was daarna de reis voorbij en was hij eindelijk in zijn nieuwe huisje aangekomen!

Bij ons heeft hij even in quarantaine gezeten voor hij in de groep mocht. De introductie met onze poezen ging erg goed. Miina vond hem maar wat interessant en liep de hele dag achter hem aan, Luna keek eigenlijk niet eens naar hem om alsof ze elke dag nieuwe katten in het huis voorbij ziet komen, en alleen Valentina vond het wat lastiger. Gelukkig wende Tina ook al snel en inmiddels is Tina juist degene die veel met Ragnar speelt. Ragnar zelf vond het ook totaal niet moeilijk en heeft zich erg goed aangepast aan onze meiden zodat ook hun rustig aan hem konden wennen. Inmiddels hoort onze Ragnar er al helemaal bij en kunnen wij niet meer voorstellen hoe het was zonder hem.

Ragnar 5 maand precies 4 klein

Ragnar is nog mooier dan ik mij had voorgesteld en zal zeker een goede toevoeging zijn aan onze cattery en voor het ras. Ook is hij ontzettend lief en ligt het liefst de hele dag met je te knuffelen. Het enige nadeel is dat hij het liefst op de plek van jouw hoofd ligt, maar dat kan natuurlijk niet. Geregeld loopt hij dan ook op mijn schouders en ploft neer waardoor jij je hoofd eigenlijk nergens meer kwijt kan. Maar hij is dan ook zo schattig aan het spinnen dat je hem ook niet weg kan zetten. Tjah. Die nekpijn went wel op den duur zullen we maar zeggen!

Ragnar 5 maand precies 5 klein

Wij zijn ontzettend nieuwsgierig hoe Ragnar zich gaat ontwikkelen de aankomende maanden. Hij is nu 5,5 maand oud (van 22 oktober 2015) maar je kan eigenlijk al niet meer zien dat hij een kitten is. Hij is nu al net zo groot als een paar van onze dames. Dat beloofd wat voor de toekomst!

Onze mooie man heeft inmiddels een eigen pagina gekregen onder de kop ‘Kater’, maar zal uiteraard eerst nog lekker lang genieten van zijn kittentijd voor hij ook echt actief gaat deelnemen in de cattery. Wel zullen wij met hem gaan showen en staat de eerste show al ingeplant voor 17 april in Rotterdam.

Wij willen Ragnar’s fokker Svetlana Afanasyeva van Cattery LucianAurora ontzettend bedanken voor alle goede zorgen en natuurlijk haar vertrouwen in ons ❤

Lieve Ragnar, welkom bij de familie!

Menu