Op vrijdagavond, 5 juni 2015, hebben wij Bogdana-Valentina eindelijk mogen ontmoeten. Helemaal vanuit Rusland kwam deze mooie dame die niet alleen ons gezin, maar ook onze Cattery komt versterken.

Valentina 16 weken oud 8 klein

Haar roepnaam is Valentina (nu soms al afgekort naar Tina of Tien), ze is geboren op 14 februari 2015 en is dus nu dik 16 weken oud.

Wat ontzettend leuk vind ik het om alles weer een keer van de andere kant mee te maken. Toen onze Valentina 4 weken oud was en ik haar foto voorbij zag komen, was ik al meteen verliefd. Ik heb dus ongeveer 12 weken moeten wachten tot ik haar eindelijk kon ontmoeten; eventjes op en neer naar Rusland was gewoon echt geen optie, al had ik het maar al te graag gedaan.

Het was dus wel heel erg spannend om haar voor het eerst te ontmoeten, omdat een foto nu eenmaal anders is dan een kitten in het echt. Ook over haar karakter wist ik natuurlijk niet veel, op wat verhaaltjes van de fokster na.

Valentina 16 weken oud 7 klein Valentina 16 weken oud 6 klein

Valentina heeft mij ontzettend blij verrast. Ze is nog mooier dan op de foto’s en nog liever dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Alhoewel ze 2 weekjes apart moet zitten (in quarantaine) ivm Mitra en BinQ (onze 2 week oude kittens), hoort ze er voor mij toch al helemaal bij. Vele uren heb ik al met haar doorgebracht in haar kattenkamertje en ik kan niet wachten om Luna en Miina, maar ook Mitra en BinQ, voor te stellen aan ons nieuwe meisje.
Spannend wordt het wel, maar ik heb er alle vertrouwen in!

Valentina heeft haar eigen pagina gekregen onder de kop ‘Poezen’, maar zal uiteraard eerst nog lekker lang genieten van haar kittenleventje hier in huis.

Lieve Valentina, welkom bij de familie!

Menu