Inmiddels zijn de kleintjes van Nest A alweer 2 weken oud.

facebook header

Ze groeien nog altijd naar behoren en hebben inmiddels hun geboortegewicht meer dan verdubbeld! De gewichten liggen nu tussen de 230 en 260 gram, waarbij de 230 gram bij Armani hoort. Hij groeit helaas ietsje minder dan de rest en op aanraden van de dierenarts wordt hij nu een klein beetje bijgevoerd. Dit is echter maar een heel klein beetje en 1x per dag, dus niks radicaals. Zodra hij weer lekker meekomt mag Miina het weer helemaal alleen doen. Verder was de dierenarts meer dan tevreden toen ik hem mijn lijst met gewichten liet zien (kittens waren zelf natuurlijk niet mee)!

Ze worden steeds actiever. Regelmatig hoor ik wat rond schuifelen in de doos en heel af en toe kijkt er een klein hoofdje over de rand. Ik heb maar vast een dekentje voor de doos gelegd voor het geval er toch 1tje uit kukelt; dan is de grond in ieder geval niet zo koud en hard en heeft Miina eventjes om het terug te leggen.

Aurora 2 week 2Armani 2 week 4

Kwa kleuren is er ook weer een vooruitgang; en wat geniet ik hiervan! Bijna elke dag kun je ze wel zien veranderen, heerlijk vind ik het. Aurora en Armani veranderen niet heel veel kwa kleur, maar de neva’s kleuren flink.

Anmy 2 week 1

Anmy is overduidelijk een Seal Tabby Point. Haar staart vertoont prachtige donkere strepen en haar oren gaan zowat richting zwart. Ook haar achterpootjes krijgen al een grijzige kleur. En dat al na 2 weken!

Ayden 2 week 2

Ayden heeft een prachtig rood gestreept staartje gekregen, welke helaas niet goed te zien is op de foto. Vooral de onderkant van zijn staartje vertoont net zulke strepen als Anmy heeft, maar dan een rode kleur. Ook zijn oren kleuren mooi roodachtig, en ik kan met redelijke zekerheid zeggen dat Ayden een Red Tabby Point is. Ik kan niet wachten om te zien hoe zijn kleur zich ontwikkeld!

Amos 2 week 3

Amos is nog altijd een twijfelgevalletje. Dit is pas mijn eerste nest, dus veel ervaring met kleuren heb ik nog niet. Wel kan ik zeggen dat ook hij een roodachtige kleur ontwikkeld. Ik zie kleine streepjes op zijn staart, maar de kleur is heel licht en bijna niet te zien. Zijn oren verkleuren ook iets, maar ook dit is weer heel nihil. Hij zou dus Red of Creme kunnen zijn, maar ook Silver kan erdoorheen zitten, wat het nog moeilijker maakt. Ik wacht met smart op zijn verkleuring. Wel is het een prachtig kereltje, met of zonder veel kleur!

Tevens zijn alle oogjes open en de navelstrengetjes allemaal afgevallen. Prima volgens schema net als hun gewichtjes, wat zijn ze toch braaf. Dat hebben ze niet van hun moeder…

Menu