Het is inmiddels alweer meer dan 2,5 dag geleden dat de kittens van Nest A geboren werden. Miina doet het nog altijd super als moeder, al was het wel te merken dat dit haar eerste keer is. Vooral de eerste paar uren had ze nog niet echt door dat de kittens haar nodig hadden en stond ze gewoon op terwijl ze nog aan d’r tepel vastzaten. Het regende letterlijk kittens door de kamer.

Gelukkig heeft ze dat inmiddels afgeleerd en heeft ze een goede routine gevonden in het verzorgen van de kittens, waarbij ze ook haar eigen eet/drink/kattenbak tijd heeft ingepland.

Nest A Dag 2 1

Netjes vanaf de eerste dag heb ik het gewicht van de kittens bijgehouden. Bij de geboorte lagen de gewichten op 107, 95, 94, 94 en 107 gram, deze zijn nu richting de 120 gram gegaan en zelfs 2 die daar al boven zitten. Ik ben ontzettend trots op hun vooruitgang!

Armani’s kleur is inmiddels aangepast naar Black Silver Classic, wat hoogstwaarschijnlijk zijn patroon/kleur is. Of dit nog moet worden aangepast moet zich uitwijzen in de aankomende paar weken, maar ik gok dat dat niet het geval is.


Wij zijn uiteraard altijd te bereiken via het contactformulier of door rechstreeks een email te sturen naar info@cattery-lumica.nl. Volgt u ons eerste nestje, onze blog updates, of heeft u stiekem al een oogje op een van de kittens? We zouden het helemaal niet erg vinden om van u te horen!

Menu