7 weken oud.

3 kittens (Aurora, Anmy en Armani) zijn inmiddels besproken en worden deze week gereserveerd door hun nieuwe baasjes! Amos en Ayden, onze red point “tweeling”, zijn nog wel beschikbaar; bij interesse kun je contact met ons opnemen via het contact formulier.

Aurora 7 week 1

Aurora ontwikkelt zich goed. Aurora is het meest actief van het hele nest, en dit wordt momenteel ook steeds meer duidelijk. Als eerste is ze wakker en als laatste valt ze weer in slaap. Ze schiet van de ene kant van de kamer naar de andere en houdt dit een stuk langer vol dan de rest. Echter, ze rent niet het snelst. Deze trofee is namelijk voor Anmy, die gister met gemak Aurora kon bespringen toen ze elkaar achterna zaten. Ik kan wel met zekerheid zeggen dat Aurora geniet van het kitten zijn en het liefst speelt met alles en iedereen in plaats van rustig een paar uurtjes slapen; en geef haar eens ongelijk. Aurora is momenteel het zwaarst van allemaal met een gewicht van 840 gram.

Amos 7 week 3

Amos ontwikkelt zich goed. Amos blijft een ontzettend leuk en gezellig kereltje. Hij neemt inmiddels wel wat meer tijd om te spelen, maar zodra het speelkwartiertje voorbij is komt hij weer gezellig bij je in de buurt liggen. Nu was meneer net aan het boven spelen (voor het eerst vandaag, ze waren allemaal de trap op geklommen terwijl ik boven stond en ik vond het zo zielig ze weer naar beneden te slepen) toen ik ineens een paar harde bonken hoorde. Ik ben snel naar de gang gegaan en daar zat Amos, versuft, onder aan de trap. Ik kan met redelijke zekerheid raden dat hij van de trap af gevallen is. Na een klein knuffeltje van mij, omdat ik het toch wel zielig vond, en na even te zijn bijgekomen was hij weer helemaal in orde; hij was enkel wat geschrokken. Amos is inmiddels een kereltje van 782 gram.

Ayden 7 week 1

Ayden ontwikkelt zich goed. Ik merk dat ik moeite heb met Ayden goed te omschrijven in mijn blogs. Hij heeft ook wel iets mysterieus en verrast je elke dag weer met zijn doen. De ene dag doet die zus, de andere dag zo; hij is zeker een katertje dat je nooit zou vervelen. Zo moesten we deze week met hem naar de dierenarts, omdat hij in zijn slaap van de krabpaal was afgerold en verkeerd terecht was gekomen. Gelukkig was hij enkel flink geschrokken en waarschijnlijk op zijn neus geland en kon hij al na 10 minuutjes weer richting huis, want er was niks ernstig aan de hand. Had hij me mooi wel even aan het schrikken. Ayden is inmiddels gegroeid tot een katertje van 739 gram.

Anmy 7 week 2

Anmy ontwikkelt zich goed. Anmy heeft haarzelf deze week bewezen als racemonster. Ze kan er een flinke vaart achter zetten en doet dit ook als ze leuk aan het spelen is met broertjes en zusje. Rennen ze achter haar aan dan krijgt niemand haar te pakken, andersom bespringt ze broers en zus binnen enkele seconden. Ook had ze al de hele week interesse met de bovenverdieping (zodra ze een mogelijkheid zag klom ze de trap op en stond ze me boven in de gang aan te staren) en mocht ze vandaag eindelijk gezellig bovenspelen. En ik denk dat ze het heel leuk heeft gehad met de rest, aangezien ik flink wat kabaal hoorde komen van boven! Anmy is inmiddels gegroeid tot een mooi dametje van 754 gram.

Armani 7 week 2

Armani ontwikkelt zich goed. Armani is van alle markten thuis, al merk ik wel dat hij de afgelopen weken iets langer de tijd nam met ontwikkelen dan de rest. Hij was de laatste die de kattenbak snapte en gebruikte, de laatste die aan het eten begon (zowel bij droog- als natvoer) en ook de laatste die de trap op ging. Maar daar is ook helemaal niks mis mee, want uiteindelijk lukt het hem wel allemaal! Naast dat hij alles onder de knie krijgt is hij ook een erg leuk kereltje om mee te spelen. Met veel plezier gaat hij in op alles wat jij doet en hij stelt ook nooit teleur. Ik ben nog geen een speeltje tegen gekomen waar Armani niet mee wou spelen; zelfs propjes papier vindt hij leuk, zo leuk dat hij gromt als iemand het propje van hem wil afpakken. Hij kan prima eventjes alleen spelen, maar samen vindt hij ook helemaal geweldig, met mens of dier! Armani is inmiddels een katertje van 838 gram.

Menu