8 weken oud.

Ik heb echt het gevoel alsof deze lieverdjes al bijna gaan uitvliegen, maar ik mag gelukkig nog minstens 5 weekjes van ze genieten. Ze worden met de dag leuker en ze krijgen ook allemaal een heel erg eigen karakter dat steeds meer aanwezig is.

Aurora 8 week 2

Aurora ontwikkelt zich goed. Aurora heeft inmiddels een leuke familie gevonden die haar ook een nieuwe naam hebben gegeven; Yuna. Een erg mooie naam die naar mijn gevoel prima bij haar past. Vanaf nu zal ik haar dus ook Yuna in de blogjes noemen. Yuna is echt een baasje in huis. Met haar bijna 1 kilo in gewicht is ze ook voor niemand bang en verslaat in een speels gevecht in principe elk kitten. Ook laat ze goed weten wat ze wilt. Zo komt ze spontaan bij je in je nek liggen spinnen omdat ze geaaid wilt worden, of als ik bijvoorbeeld in de keuken sta met de deur dicht staat ze miauwend achter de deur te verkondigen dat ze ook naar binnen wilt. Ik negeer dat dan altijd, maar zodra ik de deur open doe om de keuken te verlaten schiet ze naar binnen voor je er wat aan kan doen; zo, had mevrouw toch nog haar zin.

Amos 8 week 1

Amos ontwikkelt zich goed. Amos is een echte gentleman. Hij doet me ook wel wat denken aan een klein vriendelijk reusje: hardstikke gezellig en lief voor alles en iedereen. Hij is redelijk voorzichtig en ook een redelijk rustig kereltje met af en toe een drukker momentje. Als hij 2 kittens ziet spelen zou hij er zo goed als nooit spontaan bovenop springen, omdat hij weet dat ze samen ook al druk zat zijn. Ik verwacht dat hij nooit aandacht zal opeisen, maar als hij het krijgt geniet hij er wel heel erg van. Regelmatig zit ik met een spinnende Amos op schoot die heerlijk ervan kan genieten, maar die ook niet zal klagen als je ophoudt met aaien of hem van je schoot afzet. Ook als je hem oppakt kijkt hij nieuwsgierig rond en vindt het allemaal wel prima. Ik let er dus extra op dat hij de aandacht krijgt die hij verdient, omdat hij er niet om komt vragen, maar daar heb ik totaal geen moeite mee! Na het schrijven van deze blogpost is er visite geweest voor Amos en Ayden. Ik kan met veel blijdschap melden dat de 2 in december samen zullen verhuizen!

Ayden 8 week 1

Ayden ontwikkelt zich goed. Ayden blijft een klein dondersteentje. Hij ravot met elk kitten dat langsloopt en heeft, in tegenstelling tot look-a-like Amos, helemaal geen probleem met slapende kittens lastig vallen of lekker aandacht opeisen van moeder Miina. Ook komt het de laatste tijd voor dat ik op een stoel of bank zit en zodra ik iets naar achter beweeg zit ik spontaan op de kleine Ayden die zichzelf lekker achter me heeft gebivakkeerd. Niet echt de meest ideale plek, maar ik denk dat hij het fijn vindt, omdat het achter je rug natuurlijk wat donkerder is. Kan hij ongestoord lekker in slaap vallen (Naja, mits ik niet op hem ga zitten..). Ook nog iets grappigs, Ayden kan nog niet zo goed traplopen als de rest, omdat hij liever beneden blijft i.p.v. boven gaat spelen. Hij kan het wel, maar als hij ineens gehaast zich uit de voeten wil maken struikelt hij altijd al op de eerste tree. Moet ik wel om lachen, zal binnenkort wel even een lesje traplopen met hem doen. Na het schrijven van deze blogpost is er visite geweest voor Amos en Ayden. Ik kan met veel blijdschap melden dat de 2 in december samen zullen verhuizen!

Anmy 8 week 3

Anmy ontwikkelt zich goed. Het is grappig om te zien dat de karaktertrekjes die ik lichtjes opmerkte bij Anmy toen ze nog jonger was (en ook over heb geschreven in eerdere blogjes) nu nog meer naar voren komen. Met eten en kattensnoepjes is ze nog altijd haantje de voorste. Ze eet al het eetbare wat op de grond valt en duwt zonder problemen iedereen aan de kant. Ik hoef maar een katten tussendoortje te pakken en ze komt aangestormd als een soort reusachtig monster; je kan serieus haar voetstappen horen en het huis voelen trillen als ze fanatiek komt aangerend terwijl ze juist zo klein en schattig is! Doet me altijd heel erg denken aan dat ene moment in Jurassic park. Natuurlijk overdrijf ik, maar dit is wel het gevoel dat ik bij haar krijg als ze komt aangestormd; ze is er ook wel erg goed in. Verder vindt Anmy nog altijd alles goed en is alles lief aan haar, al wordt ze nu wel meer haarzelf en kan ze goed haar mannetje staan tegenover broertjes en zusje; niemand loopt meer over deze kleine meid heen.

Armani 8 week 1

Armani ontwikkelt zich goed. Ook Armani is inmiddels gereserveerd door een leuke familie. Voor hem is er nog geen nieuwe naam, maar ik hoop vanaf volgende week ook Armani anders te kunnen noemen in de blogjes! Armani is een heel fanatieke speler. Als hij eenmaal besloten heeft met dit of dat balletje te spelen moet er ook niemand in de buurt komen; hij gromt naar broertjes, zusjes en zelfs zijn moeder. Niemand mag zijn speeltje meer afpakken, zo fanatiek is dit kereltje! Naar mensen gromt hij echter niet en als hij met iets aan het spelen is wat niet mag kan ik het gerust van hem afpakken en heeft hij enkele seconde later het oude speeltje alweer vervangen voor een nieuw speeltje. Kan hij geen speeltjes vinden dan gaat hij aan de haal met broertjes en zusjes, die met veel plezier ook met hem spelen, of komt hij graag met mij spelen want de trui die ik dan toevallig draag is ook wel erg leuk. Moeder Miina is ook een grommer als ze eenmaal iets te pakken heeft wat ze leuk vindt en ik vind het heel grappig te zien dat Armani dit van zijn moeder heeft overgenomen. Het zijn me ook wel een stelletje hoor!

Menu