De afgelopen 11 weken zijn voorbij gevlogen. Ik kan me de geboorte van de 2 nog als gisteren herinneren, al is dat toch al 11 weken geleden. Dus hier is alweer onze 11de blog update!

BinQ 11 week (4)

Kittens – Miauwen
Onze kittens hebben inmiddels geleerd te miauwen – waar ze eerst nog enkel piepten komt er nu steeds meer een normaal kattengeluidje uit. Nu vind ik het grappig dat het juist BinQ is van de 2 die een hoge miauw heeft. Af en toe heeft BinQ zin om even lekker te babbelen en als hij het flink te pakken heeft klinkt hij net als een aapje. Daar moesten wij de afgelopen dagen erg om lachen en BinQ ons maar vragend aankijken en doorbabbelen alsof hij ook graag de grap wou begrijpen. De schat.

Mitra 11 week (4)

Mitra is niet meer zo vocaal als dat ze in het begin was. Af en toe miauwt zo om te laten weten dat ze opgetild wil worden, of als ze honger heeft en ik net iets te laat was met het bakje met voer bij vullen (dat kan natuurlijk echt niet), maar echt praten doet ze een stuk minder dan voorheen. Ze kan wel heel hard miauwen als ze haar zin wil krijgen; iets wat ze geregeld doet bij moeder Luna als ze wil drinken en Luna geen zin heeft om te gaan liggen. Mevrouw krijgt dan natuurlijk al snel haar zin, want Luna heeft nog minder zin in dat geklaag dan om te gaan liggen. Ons koninginnetje, Mitra 😉

Mitra 11 week (2) BinQ 11 week (2)

Kittens – Natvoer Ritueel
In de avond geef ik onze kittens en katten wel eens natvoer. Heel netjes lopen ze met zijn allen mee naar de keuken, staan miauwend om mijn voeten te draaien terwijl ik de blikjes open en rennen vervolgens met zijn allen op volle snelheid naar de plek waar ik het natvoer altijd op de grond neerzet. Nu snappen de grotere katten wel dat ik het voer eerst nog moet neerzetten voor ze kunnen beginnen, maar de kleintjes snappen dit na zoveel weken nog altijd niet. Ze rennen als 2 raketjes over de vloer, zoekend naar hun eten, bijna in paniek alsof de grotere katten het van ze gestolen hebben en allemaal al op hebben. Na enkele seconden hen naar boven proberen te laten kijken, waar ik de borden immers heb, en natuurlijk te falen, zet ik de borden maar voor ze neer op de grond. Enkele seconden later hebben onze 5 varkentjes het natvoer alweer op en liggen verzadigd op de bank te slapen. Waar ze het allemaal zo snel laten weet ik ook niet; het verrast me elke keer weer.

Volgende Week
Volgende week is het tijd voor de kittens hun 2de enting en check up bij de dierenarts. Hier zal onze volgende blog dus ook over gaan. Dit kan op de maandag zijn, maar ook later in de week, omdat ik goed wil kunnen schrijven hoe het met ze gaat en hoe ze op de enting hebben gereageerd. Mocht er maandag dus nog geen blog zijn, geen zorgen, deze komt er snel!

Tot volgende week!

Menu