Onze tweeling is vandaag precies 21 daagjes oud, dus bij deze onze wekelijkse blog update!

Dit is de leeftijd waar de verschillende karakters van kittens naar voren beginnen te komen. Ik merk al duidelijke verschillen tussen de 2 en ik zal dus ook vanaf nu apart over de kittens schrijven; al kan het wel voorkomen dat ze bij elkaar in het stukje staan. Ze zijn immers met zijn 2en en zullen dus ook veel tijd met elkaar doorbrengen.

Mitra 3 week (5)
Mitra ontwikkelt zich goed. Van de twee is Mitra het luidruchtigst. Er is natuurlijk niks ernstigs aan de hand, maar Mitra schreeuwt geregeld de hele buurt bij elkaar. Moeder Luna komt dan ook meteen zwaar bezorgd aangesneld, om er achter te komen dat mevrouw gewoon honger had of een beetje aandachtstekort. Mitra is ook degene die alles het snelst oppakt; ze loopt het beste van de 2 (al redelijk stevig op haar pootjes) en was ook degene die als eerste op ontdekking ging. Vol trots liep ze door het afgezette gedeelte van onze huiskamer heen en weer te banjeren. Wat een stoer dametje, nu al!

BinQ 3 week (4)
BinQ ontwikkelt zich goed. Waar je zou denken dat een kater toch een flinke miauw kan hebben, valt dat bij BinQ momenteel toch flink tegen. Hij probeert het wel, en af en toe komt er wel een schattig heel stil miauwtje uit, maar daar blijft het meestal ook wel bij. Ook is hij nu nog lekker rustig van karakter en neemt lekker te tijd om alles maar te doen. Alleen is BinQ wel degene die in de meeste gevallen het worstelen met zijn zusje begint. Geregeld heeft Mitra BinQ in haar oor hangen, of krijgt een poot in haar gezicht gedrukt. Ze speelt wel mee, maar is nog niet zo fanatiek als dat BinQ is in dit geval; al gaat zelfs het spelen bij BinQ nog in slow-motion. Wat een heerlijk ding is het toch!

Deze week helaas geen groepsfoto, omdat Luna redelijk onrustig was toen ik de kittens leende van haar om foto’s te maken. Ik wil haar dit niet te lang aandoen en heb dus maar snel wat foto’s geknipt en ze teruggegeven. Volgende week een nieuwe poging!

Tot de volgende keer!

Menu