MitraBinQ 4 week 3 klein

Grote hapjes, grote stapjes en een grote boodschap? Jaja, het was een dolle week met grote vooruitgangen bij onze beide kittens! Nieuwsgierig naar waar ik het over heb? Lees dan vooral verder, want hier is onze wekelijkse blog update – … een dagje later dan normaal i.v.m. mijn verjaardag.

Mitra 4 week (3)

Mitra ontwikkelt zich goed. Wat een heerlijk aanwezig dametje is onze Mitra al. Met grote stappen loopt ze door de hele huiskamer alsof ze nooit anders heeft gedaan. Ze klimt met gemak op onze bank (de eerste van de 2, al zat er maar 10 minuten tussen voor BinQ haar volgde) en springt er ook pardoes weer vanaf. Nu landt ze alleen wel vaker op haar neus dan op haar pootjes en loopt ze vervolgens half proestend en wankelend verder alvorens ze haar evenwicht weer terug vindt. Ook heeft Mitra deze week haar eerste natvoer en wat brokjes onder toezicht gegeten! En wat vindt ze dat lekker. Ook bij het eten is er bij Mitra niets tekort aan volume en met genietende geluidjes schrokt ze alles naar binnen. En toevallig vandaag was het ook Mitra die als allereerst een grote boodschap deed op de kattenbak; inmiddels zijn daar nog 2 kleine boodschapbezoekjes achteraan gekomen. Gewoon helemaal geen ongelukjes ernaast gehad, wat ben ik trots!

BinQ 4 week (4)

BinQ ontwikkelt zich goed. Net als Mitra ging ook BinQ deze week zijn eerste grote avonturen in onze huiskamer tegemoet. Alleen een echte ontdekkingsreiziger is hij niet. Waar Mitra graag de hele kamer rondloopt en onderzoekt, zoekt BinQ wat meer het gezelschap op en wat minder het onbekende. Zolang dat hij wakker is loopt hij mij, zijn zusje, moeder of Miina achterna. Echter zodra hij Miina achterna loopt, ziet ze dit als een uitnodiging om te spelen. Ze snapt alleen nog niet dat BinQ veels te klein is voor ruw spel en gaat vaak ietsje TE fanatiek te werk. Luna komt dan ook meteen aangesneld om haar zoontje te redden van die grote Miina, wie vervolgens totaal niet snapt wat ze nu weer verkeerd deed. Kwa eten doet BinQ het rustig aan. Hij proeft wel van het natvoer, maar heel veel zin heeft hij er nog niet echt in. Brokjes wil hij wel heel graag eten, maar hij snapt niet dat hij ze ook daadwerkelijk door moet slikken. Hij houdt de brokjes dan ook een tijdje in zijn mond (soppen!), voor hij het inmiddels sappige brokje gewoon op de grond dumpt en inwisselt voor een hele nieuwe – en dat gaat dan wel een tijdje zo door. Ach, hij is nog klein, het komt nog wel! Op de kattenbak heeft BinQ vandaag, 5 minuutjes na Mitra’s eerste bezoek, een klein boodschapje achter gelaten. Helemaal trots ben ik op onze BinQ. Wat wordt hij al een grote jongen!

Mijn excuses voor de toch wel redelijk lange blog deze keer. Ik probeer het altijd kort en krachtig te houden, zodat het makkelijk te lezen is, maar er is gewoon zoveel over ze te vertellen nu! Zul je zien dat ik volgende week ineens een stuk minder te vertellen heb haha.

MitraBinQ 4 week 1 klein

Tot volgende week!

Menu