Hier is hij dan eindelijk: de update over hoe het onze tweeling is vergaan na hun uitvliegen! Ze zijn beiden afgelopen 4 september verhuisd en inmiddels heb ik al meerdere updates gehad van hun nieuwe families ^^

Lumica’s Beelay Mitra (Fleur)

Mitra Eind

Fleur was de eerste van de twee die ging verhuizen. Rond een uurtje of half 10 in de ochtend ging bij ons de deurbel en ongeveer een uurtje later was mevrouw alweer onderweg naar haar nieuwe huisje. Door de spanning trilde Fleur ietsje op de heenweg, maar na wat rondgesnuffeld te hebben in haar nieuwe thuis was dit gelukkig al snel over. Het duurde niet lang of ik kreeg al een foto én een filmpje doorgestuurd waar Fleur lekker met 1 van haar nieuwe baasjes zat te knuffelen.

Het tweede spannende deel van de verhuizing kwam de dag erna. Haar nieuwe gezin had namelijk al een hond genaamd Duffy. Duffy had 1 nachtje elders geslapen zodat Fleur wat rustiger haar nieuwe omgeving kon ontdekken, maar zaterdag 5 september moest ze er toch echt aan geloven; haar allereerste ontmoeting met een hond!

Die allereerste dag was toch nog wel eng, besloot Fleur. Ze hield de hond nauwlettend in de gaten, maar zodra deze te dichtbij kwam ging haar rugje bol staan en liet ze duidelijk merken dat ze niet op haar gemak was. Duffy daarentegen was wel positief nieuwsgierig naar haar, dus dat beloofde wel veel goeds. De dagen erna ging het steeds beter en voor ik het wist kreeg ik foto’s waar ze samen op een kleedje lagen of samen op de bank; Fleur haar pootje liefdevol rustend op Duffy’s rug.

Wat ben ik ontzettend trots op deze nu toch al grote meid! Ik wens haar en haar nieuwe familie een ontzettend leuke tijd toe. Geniet van elkaar. En mij af en toe een update sturen vind ik ook helemaal niet erg hoor! Ik hoop nog vaak van jullie te horen. Lieve Fleur, ik zal je nooit vergeten ^^ Het gaat je goed!

Lumica’s BinQ Bodhi (Jack)

Binq Eind
Jack was ongeveer 6 uur na Fleur pas aan de beurt om te vertrekken en dus heeft hij nog even moeten wennen aan het feit dat zijn zusje al weg was. In het begin leek het hem helemaal niets te doen, maar naarmate de middag vorderde ging hij toch wel op zoek naar haar. Hij leek zich wel snel te realiseren dat het zoeken zinloos was en heeft de rest van de middag vooral Tina lastig gevallen die daar maar al te blij mee was; onze Tina speelt graag 😉

Rond 5 uur was ook Jack onderweg richting zijn nieuwe huisje. Deze stoere kerel vond het na aankomst toch nog wel spannend, maar met wat hulp van een kattensnoepje was ook Jack al snel uit de reismand en aan het rondbanjeren in zijn nieuwe thuis. De krabpaal werd al snel goedgekeurd en ook hier duurde het niet lang voor ik een foto kreeg van een kroelende Jack met 1 van zijn nieuwe baasjes.

Daarna is meneer weer verder op onderzoek uit gegaan en werden ook alle aanwezige speeltjes goedgekeurd en zelfs al een beetje gebruikt. Het is vast een raar idee voor hem dat hij al dat moois niet meer hoeft te delen met zijn zusje, een drukke Tina, of zelfs met zijn moeder en tante; maar ik weet zeker dat hij hier geen problemen mee heeft. Want zeg nu zelf, wie wil er nu niet zoveel leuks voor enkel zichzelf?

Ook na deze eerste dag heb ik alleen nog maar positieve berichten gehad over Jack. Volgens mij is dit kereltje al helemaal gesetteld! Ook Jack is in een ontzettend leuke familie terecht gekomen en ik maak mij absoluut geen zorgen over dit mannetje. Lieve familie, heel veel plezier samen met Jack. Ik hoop ook van jullie nog veel te horen, maar ik denk dat dat wel goed komt! Lieve Jack, ook jou ga ik ontzettend missen. Het gaat je goed!

Wat ben ik ontzettend trots op dit nestje. Ik vind het zo speciaal dat zulke toch nog wel jonge kittens zich zo goed en snel aanpassen aan hun nieuwe families. Spannend is het natuurlijk wel, maar dat mag ook. Maar voor je het weet zijn ze al helemaal gewend en is het alsof het nooit anders is geweest.

Luna

Luna 2 klein
Het leek me ook leuk om toch even te melden hoe het voor Luna is geweest nadat de kittens zijn verhuisd. De eerste dag heeft ze eigenlijk maar 1 keertje echt rondgelopen om te zoeken. Al snel daarna transformeerde ze zelf ineens in een kitten en ze heeft de afgelopen 2 weken eigenlijk alleen nog maar vrolijk rond gehobbeld en gespeeld met alles wat los en vast zit. Ze heeft er gelukkig dus vrede mee en heeft het ook niet moeilijk gehad. Het blijft speciaal hoe je ze ziet veranderen na het verhuizen van de kittens; ze realiseren zich heel snel dat hun moederschap over is en ze weer gek mogen doen!

Bij deze sluiten wij de blogjes van ons B nest af. Ik weet zeker dat ik met plezier alle blogjes in de toekomst nog eens ga na lezen. Want die 13 weken die je mee maakt met zo een nest zijn toch een echt avontuur welke je niet snel meer vergeet.

Menu