Nest A dag 1 klein

Gister was het eindelijk zover, Miina’s bevalling was begonnen. Na veel speculaties zouden we eindelijk te weten komen hoeveel kittens het worden, hoe ze eruit zien, of het katertjes of poesjes zijn, en het allerbelangrijkste of ze gezond zijn.

De bevalling verliep soepel. Het eerste kitten kwam naar mijn gevoel redelijk snel en de rest volgde ook in een rap tempo. Binnen enkele uren was Miina de trotse moeder van 5 prachtige kittens! Haar moederinstinct was al in de eerste minuut actief en heeft zich tot nu toe, bijna 24 uur later, nog altijd niet laten stoppen. Ze is een topmoeder!

Hier volgt een lijst + een foto van de geboren kittens. Zoals te zien hebben ze al een naam gekregen. Deze mag en kan worden veranderd door de nieuwe eigenaren, maar tot die tijd vind ik dit wat leuker en persoonlijker staan dan Poes 1, Poes 2, Kater 1, enz.

#1 Aurora, Black Silver Tortie Mackerel, Poesje, 107 gram

Aurora dag 1 2

#2 Amos, Neva Masquerade, Katertje, 95 gram

Amos dag 1

#3 Ayden, Neva Masquerade, Katertje, 94 gram

Ayden dag 1 2

#4 Anmy, Neva Masquerade, Poesje, 94 gram

Anmy 1 dag

#5 Armani, Black Silver of Smoke, Katertje, 107 gram

Armani dag 1 2

De point kleuren van de neva’s moeten zich nog tonen en komen pas later naar voren. Bij Armani is ook nog niet geheel zeker wat zijn kleur/patroon precies is en ik hoop dat snel te kunnen vaststellen.

Cattery Lumica’s eerste nestje is eindelijk een feit. Vanaf nu zullen we proberen minstens 1 keer per week een update over het nest te schrijven. Tevens heeft elk kitten een eigen fotopagina gekregen welke te vinden is door op een foto van het desbetreffende kitten te klikken op deze pagina of op hun namen hiervoor genoemd.

Menu