Het eerste weekje is alweer voorbij gevlogen. Ik kijk er nu al ontzettend naar uit om deze 5 kittens door de kamer te zien rondrennen, maar zover is het nog eventjes niet. In plaats van naar de toekomst te kijken, gaan we voor dit blogje eventjes terug naar het verleden; hier een blog-update over de afgelopen week van ons C-nest.

Chanel 1 week2

Het gaat erg goed met de kittens en Miina. Miina neemt lekker de tijd met haar kittentjes, maar als ze slapen gaat ze ook gerust eventjes verderop op de grond liggen of zelfs naar buiten (in ons buitenverblijf). Om de zoveel tijd komt ze dan weer eventjes naar binnen om te kijken of ze haar al nodig hebben en zo niet, dan hobbelt ze daarna weer net zo snel naar buiten om verder te genieten van al het moois wat er daar te zien valt.

Chase 1 week 1

Ik merk wel echt dat er weer kittens in huis zijn. Waar Luna’s nestje (ons B-nestje) de eerste weken amper opviel, kan ik om Miina’s huidige kittens echt niet heen. Hele piepconcerten kunnen ze geven met zijn vijven. Miina komt dan zwaar bezorgd aangerend om ze te voeren en te wassen, maar zelfs dan zijn ze niet altijd stil. Urenlang kunnen ze geluiden produceren, zelfs terwijl ze drinken. Heel knap, al zeg ik het zelf. Ik ben benieuwd of dit betekend dat ze ook straks als ze wat groter zijn wat meer vocaal zijn, of dat dit gewoon een fase is.

Cerah 1 week 2

Ook zijn de kittens goed gegroeid de afgelopen week. Hieronder een overzicht van hun geboortegewichten en hun huidige gewichten (een uurtje geleden gewogen):
Chanel 109 > 199
Chase 120 > 228
Cèrah 110 > 192
Chance 123 > 224
Crystall 104 > 197

Helemaal niet slecht, als je het mij vraagt 😉

Chance 1 week 3

Er zijn inmiddels ook weer nieuwe foto’s geplaatst op de kittens hun persoonlijke pagina’s. Ik probeer altijd zo goed mogelijk de kittens vast te leggen, zodat ook jullie nu al kunnen zien hoe mooi ze zijn en hoe ze zich kwa uiterlijk ontwikkelen. Nu moet ik wel zeggen dat de kleur zwart niet heel makkelijk is te fotograferen. Ik hoop desalniettemin dat jullie de foto’s toch mooi gelukt vinden en er goed te zien is hoe mooi deze 5 werkelijk zijn.

Crystall 1 week 3

Bij deze sluit ik het blogje van deze week af.
Tot volgende week!

Menu