Zoals al te lezen in de titel; ons D-nest is geboren! Gisteravond om iets voor 9 begon Luna met persen en om 3 uur vannacht is het laatste kitten geboren. In 6 uur tijd zijn er 5 kittens ter wereld gekomen, welke ik graag bij deze aan jullie voorstel!

Lumica’s Dunkan, geboren om 21:49, 101 gram

Lumica’s Davinci, geboren om 22:14, 107 gram

Lumica’s Deejay, geboren om 22:48, 104 gram

Lumica’s Delilah, geboren om 23:53, 108 gram

Delilah

Lumica’s Dakota, geboren om 03:00, 109 gram

Dakota

De bevalling is goed verlopen, al kwam het laatste kitten met een stuk meer moeite dan haar voorgaande broers en zus. Dit was niet enkel zwaar voor onze Luna, maar ook voor Dakota zelf. Ze had wat opstartproblemen, maar gelukkig gaat het inmiddels met alle kittens en Luna heel erg goed. Alle vijf zijn al netjes aangekomen en Luna heeft zich weer eens ontpopt tot supermoeder. Ze gaat enkel bij haar kittens weg om iets te drinken en te eten, maar zelfs al heeft ze nog honger, zodra er maar een piepje vanuit het nest komt rent ze alweer terug.

Supertrots zijn wij op deze 5 prachtige kittens, maar uiteraard ook op onze Luna. De zwangerschap was niet niks voor haar, ze heeft in het begin last gehad van misselijkheid, de hele zwangerschap had ze last van moodswings, en in de laatste paar weken moesten we ook nog naar de dierenarts ivm andere complicaties. Met medicatie is gelukkig alles prima verlopen en mag ze zich nu de trotse moeder noemen van nog eens 3 zoontjes en 2 dochters. Wij kijken erg uit naar hun ontwikkeling de aankomende weken!


Zoals van ons gewend hebben alle kittens al een persoonlijk pagina gekregen met de eerste foto’s en informatie erop! Deze kunnen jullie vinden door naar de pagina ‘beschikbare kittens‘ te gaan en op de foto’s te klikken van één van de kitten. Dit opent een nieuwe pagina met foto’s en informatie van dat desbetreffende kitten.

Als er nog vragen zijn kunnen jullie ons altijd bereiken via ons contact formulier.

Menu