Nest D – overlijden Delilah “Candy” Luna

Share

Ik heb erg nagedacht over hoe ik hier nu het beste over kon schrijven en óf ik er überhaupt wel over moest schrijven. En als ik er over zou schrijven, in hoeverre moet ik er dan wat over vertellen?

Zoals jullie waarschijnlijk hebben gemerkt heb ik er voor gekozen er wel over te schrijven. Want Delilah ofwel Candy, hoe zielig alles dan ook is, verdient het om herdacht te worden. Natuurlijk had ik het liever op een andere manier, maar ik wil niet dat ze gewoon zomaar “verdwijnt” en het daar bij blijft. En onze lezers verdienen het ook te weten en hebben vast allang gemerkt dat er iets mist.

Delilah/Candy is op 22 augustus overleden. Na haar enting op dinsdag 16 augustus werd ze niet meer haar vrolijke speelse zelf zoals haar broertjes en zusje na een dag wel weer werden. Het was niet zo dat ze heel ziek was, maar er klopte gewoon iets niet – zowel wij als onze dierenarts dachten aan een mogelijke ent-reactie en dat ze er wel bovenop zou komen.

Op zaterdagavond ging het ineens hard achteruit en zijn we meteen naar de dierenarts gegaan. Minder dan 48 uur later hebben we helaas de beslissing moeten maken om haar in te laten slapen. Onze Delilah/Candy had de natte vorm van FIP.

Inmiddels is ze weer thuis. Ze is gecremeerd en staat nu bij ons in de huiskamer; de plek waar ze geboren is, is nu de plek waar ze mag rusten. Het urntje is geel/goud met zilver glimmend, het is net een zonnetje. Voor ons is ze ook echt een zonnetje in huis geweest en op deze manier hopen wij haar te herinneren zoals ze was.

Lieve Delilah, lieve Candy, rust zacht mijn kleine schat. Ook al ben je maar 14 weken oud geworden, je hebt een grote impact op ons en ons leven gehad. Wij zullen je nooit vergeten.

Delilah 1 dag 2Delilah 2 week 2 Delilah 3 week 1

Delilah 4 week 4Delilah 6 week 3Delilah 8 week 2

Delilah 10 week 3 Delilah 12 week 2

4 Comments

Lieverd je emoties kan ik zo begrijpen – zo’n mooie hummel zo’n kort leven. En zo plots. Ik wens je heel veel sterkte en stuur je heel veel knuffels. See you on Facebook ????????????????????????????❤️

Hallo Bianca, ik vind het geweldig hoe betrokken je bent bij het wel en wee van je dieren, en ons, geïnteresseerde mogelijke kopers van jouw kittens, hiervan op de hoogte stelt.
Juist jouw eerlijkheid over het plotselinge overlijden van Delilah is mooi en toont wederom je betrokkenheid bij de dieren. Ik volg ook met veel plezier je blog en fb site.
Nogmaals sterkte met de verwerking van het overlijden van jullie kleine ster.

Wat een ontzettend lieve reactie, dit doet mij enorm goed om te lezen. Heel erg bedankt ❤

Comments are closed.