We moeten nog eventjes wachten, maar over ongeveer anderhalve week hopen wij weer een paar leuke kittens op de wereld te mogen verwelkomen! Onze lieve Luna is vandaag, 5 april 2017, alweer 55 dagen zwanger van onze stoere vent Ragnar. Rond 15 april is ze uitgerekend.

+

Het was even wennen voor Luna dat ze zo een dikke buik had en wat voorzichtiger moest gaan doen. Ze kon ineens niet meer zo hoog springen en haar buik was zo zwaar dat de zwaartekracht haar ook niet echt mee hielp. Verscheidende keren is ze van de trap af gerond of naar beneden gevallen in haar pogingen om ergens op te springen. Een paar keer kwam ze ook niet heel prettig terecht, wat mij op den duur toch wel wat zorgen gaf.

Rond 6 weken kreeg Luna wat vage complicaties; iets wat wij herkenden van haar vorige keer, maar ook nog een aantal nieuwe klachten. Ze heeft er zelf geen last van, maar ivm het vele vallen dat ze in de weken ervoor had gedaan hebben wij toch een bezoek gebracht aan de dierenarts. Hier is een scan gemaakt en is ze goed onderzocht. Gelukkig was met Luna en haar kittens alles goed en zijn we nu alweer ruim 1.5 week verder en is alles nog altijd prima met haar in orde (al zijn de vage klachten nog altijd aanwezig). De kittens zijn lekker actief in haar buik (altijd heel speciaal om te voelen), ze haalt graag de hele dag door extra knuffels bij haar baasjes en andere katjes (En dan vooral bij grote vriendin Miina), en kan ook kilo’s voer eten (al is dit de laatste tijd wel wat minder geworden – haar buik is ook zo vol met al die kittens).

Wij kunnen niet wachten om Luna’s kittens te ontmoeten en zijn reuze benieuwd hoe ze er uit gaan zien! Jullie ook?

Menu