Gisteren is in de vroege uurtjes onze Valentina bevallen van een drieling. Met deze korte blog wil ik hen graag aan jullie voorstellen!

Het heeft even geduurd, maar inmiddels is eindelijk mijn website weer bijgewerkt. De kittens van ons G nest zijn alweer uitgevlogen en worden in hun nieuwe huisjes allemaal erg verwend! Natuurlijk is het hier na het uitvliegen even erg stil geweest, maar gisteren is onze Valentina dan eindelijk bevallen van een drieling, op dag 66 van haar zwangerschap. De trotse papa is onze Ragnar!

De bevalling zelf is erg goed gegaan. Rond half 1 viel het mijn vriend op dat er kleine druppels “water” op de vloer van onze gang lagen. Dit bleek later Valentina’s vruchtwater te zijn. Minder dan een uur later was ze al aan het persen. Rond half 3 werd het eerste kitten geboren, ietwat moeizaam en in stuit. Het tweede kitten volgde niet snel daarna, en het derde kitten kwam precies een uur later, na een korte pauze – die had ze ook wel verdiend.

Graag stel ik aan jullie voor:

Lumica’s Hope, geboren om 02:26, 104 gram
NEM – Seal/Blue (Tabby) Point (White)

Lumica’s Hero, geboren om 02:42, 124 gram
SIB – Black and White

Lumica’s Hunter, geboren om 03:42, 114 gram
NEM – Seal/Blue (Tabby) Point (White)

Het gaat erg goed met mama en haar babies. De kittens zijn nu 1,5 dag oud en allemaal alweer een hoop aangekomen. Valentina zorgt erg goed voor haar 3 kleintjes, al neemt ze ook goed de tijd voor haarzelf en heeft ze zelfs alweer buiten in ons buitenverblijf gelopen.

Wij hopen dat jullie weer zin hebben in alle mooie foto’s en blogs die wij de aankomende weken weer gaan plaatsen. Een nieuw nest met nieuwe avonturen, wij hebben er enorm veel zin in! En we vinden het ook enorm leuk dat wij dit weer met jullie allemaal kunnen delen.

Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben alle kittens inmiddels hun individuele pagina’s gekregen (waar meer informatie en foto’s zijn te vinden) en ook zijn ze toegevoegd aan de lijst bij ‘Beschikbare Kittens‘. Door daar op hun foto te klikken kom je op hun desbetreffende pagina met meer informatie en foto’s terecht.

Als er nog vragen zijn, kunnen jullie ons altijd bereiken via het contact formulier.

Tot snel!

Menu