Wat gaat de tijd weer snel! De kittens van onze Luna zijn inmiddels 2 weken oud, en in deze blog vertel ik jullie graag hoe het tot nu toe met ze gaat!

Om een lang verhaal kort te maken; het gaat enorm goed met de kittens! Ze worden al echte katjes. Hun oogjes zijn al bijna een week open en ook hun oortjes werken goed. Ik hoef maar tegen ze te praten en ze praten gezellig tegen me terug. Ze vinden de wereld maar al te interessant. Geregeld hangt er al een hoofdje over de rand van de bevallingskist, en ik denk dat we snel de kittenren erbij mogen halen. Grappig idee dat ze over ongeveer een week alweer hun eerste stapjes in de huiskamer gaan zetten!

Ze groeien ook enorm goed. Waar ze bij de geboorte 104, 108, 100, 108 en 102 gram waren, zijn ze inmiddels alweer 314, 324, 304, 302 en 354 gram! Heerlijk dikke kittens – vooral die laatste blijft me verbazen 😉

Ik ben ook vrijwel zeker over de kleurtjes van onze kittens. Er is nog lichte twijfel over Blue of Seal bij enkelen, en het silver/smoke is nog niet goed te zien, maar voor nu hou ik het op:
Imowyn – Seal Tortie (Smoke) Point White
Ilyas – Seal (Silver) Tabby Point Bicolor
Ignyah – Blue Tortie (Silver) Tabby Point White
Ifaen – Blue Smoke Point White
Idryss – Seal Smoke Point White

Imowyn heeft zich ontpopt tot prinsesje. Ze krijgt altijd haar zin en kan een enorm grote mond opzetten als iets niet meezit. Ilyas is een echt mama’s kindje; hij wil het liefst de hele dag tegen zijn mama aan liggen en schreeuwt het hardste van allemaal als Luna even een ommetje aan het maken is. Ignyah is ons lieve popje. Je hoort haar vrijwel nooit en ze kan een enorm lief gezichtje opzetten als je tegen haar praat. Ifaen is een heerlijk relaxed ventje. Hij vind alles prima, je kan mat hem rondlopen zolang je wilt, en miauwen doet hij amper – en wanneer hij dit wel doet, hoor je het ook amper! En als laatste onze Idryss, Idryss is de jongste van het nest, maar hij doet zich voor als grote broer. Hij is natuurlijk ook de zwaarste, dus ik snap wel dat hij voelt alsof hij over zijn broertjes en zusjes moet waken.

Tot zover de blog. Ik hoop dat jullie genoten hebben van het verhaaltje en alle mooie foto’s van deze week (wat waren ze weer geweldig goede fotomodelletjes!). Tot de volgende update!

Menu