Nest I & Nest J – Verwacht!

Share

Het is eventjes stil geweest vanaf onze kant, maar dat was omdat ik eerst de volle 100% zekerheid wou hebben voor ik jullie op de hoogte bracht. Inmiddels is die zekerheid er en kan ik jullie met veel liefde mededelen: Wij verwachten weer kittens!

+

En wat voor kittens ­čśë Onze eerste verwachte combinatie is de combinatie Luna en Ragnar. Dit is een herhaling van de combinatie vorig jaar van ons G nestje, wie inmiddels alweer 1 jaar zijn en prachtig zijn uitgegroeid! Luna is uitgerekend rond 29 april, dus het schiet al op. Spannend!

+

En voor de verandering is er ook eens een tweede combinatie verwacht. Helaas kon Emmy niet langer meer wachten en hebben wij moeten besloten haar ietsje eerder te dekken dan wij hadden gepland. Maar zeker niet minder welkom, de kittens van onze Emmy en Ragnar! Emmy is uitgerekend rond 11 mei. Haar eerste nestje, dus voor ons ook extra spannend!

Met beide aankomende moeders gaat het erg goed. Erg knuffelig, nog gezelliger dan normaal, en beiden ook al een buikje; die van Luna aanzienlijk groter dan die van Emmy. Beide combinaties zullen enkel neva kittens geven. De verwachte kleurtjes van beide combinaties zijn te vinden in onze Planning.

3 Comments

Ja, ik ben nog steeds geïnteresseerd. Alleen voor een poes.
Ik ben vanaf 23.04.op vakantie, maar lees wel af en toe mijn mail. nds
Vanaf 15.05 ben ik weer in Nederland

Beste Bianca,

Ik ben geïnteresseerd in het nestje van Luna en Ragnar.
Ik hoor graag of er nog kittens zijn.

Met vriendelijke groet,

Floor van Herk

Hallo Catteru Lumica,

Ik heb interesse in een kitten uit een van deze twee nesten.

Hartelijke groet,

Eva

Comments are closed.