Precies op haar uitgerekende dag beviel Emmy van maar liefs 6 prachtige kittens! Een enorme verrassing voor ons, want ze was helemaal niet zo dik. In deze blog stellen wij hun graag aan jullie voor!

Inmiddels zijn ze alweer 3 dagen oud, maar omdat Emmy erg onrustig was hebben we even gewacht met het foto’s maken en het schrijven van de blog. Inmiddels begint Emmy gelukkig wat relaxter te worden en te wennen aan voor het eerst moeder zijn!

De hele nacht voor de bevalling was ze al wat onrustig. Ze kwam veel knuffels halen, en we moesten haar telkens volgen, maar vervolgens keek ze me vragend aan waarom ik haar volgde en ging weer haar eigen weg.

Om 9 uur ’s ochtends op 11 mei vond ze echter dat ik niet meer bij haar weg mocht en ben ik bij haar gaan zitten. Ze lag lekker in 1 van onze gemaakte bevallingsdozen en begroef zichzelf onder de dekens zodat ze zich wat meer op d’r gemak voelde.

Om 10 uur zag ik de eerste wee, en na een enkele keer persen was daar ineens al nummer 1. Veel sneller dan ik normaal van mijn poezen gewend ben. In een rap tempo volgden er nog 2, waarna een korte pauze. Ik dacht dat ze klaar was, maar ineens begon ze weer te persen en slechts 2 uur en 7 minuten na haar allereerste wee was Emmy de trotse moeder van maar liefs 6 kittens! Bij deze stellen wij graag aan jullie voor:

♂ Lumica’s Jovaann, geboren om 10:21, 108 gram
Neva Masquerade

♀ Lumica’s Jhyleanne, geboren om 10:29, 94 gram
Neva Masquerade

♀ Lumica’s Jolleigh, geboren om 10:48, 104 gram
Neva Masquerade

♀ Lumica’s Jaysea, geboren om 11:06, 92 gram
Neva Masquerade

♀ Lumica’s Jessalynn, geboren om 11:55, 110 gram
Neva Masquerade

♂ Lumica’s Joachim, geboren om 12:07, 106 gram
Neva Masquerade

Wij hopen dat jullie weer zin hebben in alle mooie foto’s en blogs die wij de aankomende weken weer gaan plaatsen. Een nieuw nest met nieuwe avonturen, wij hebben er enorm veel zin in! En we vinden het ook enorm leuk dat wij dit weer met jullie allemaal kunnen delen.

Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben alle kittens inmiddels hun individuele pagina’s gekregen (waar meer informatie en foto’s zijn te vinden) en ook zijn ze toegevoegd aan de lijst bij ‘Beschikbare Kittens‘. Door daar op hun foto te klikken kom je op hun desbetreffende pagina met meer informatie en foto’s terecht.

Als er nog vragen zijn, kunnen jullie ons altijd bereiken via het contact formulier.

Tot snel!

Menu