Het heeft even op zich laten wachten, maar hier is eindelijk het laatste nieuws over ons A nest!
Al onze kittens zijn inmiddels uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes. Natuurlijk heb ik al meerdere updates gehad van al de nieuwe baasjes en kan ik jullie dus ook laten weten hoe het ons A nest is vergaan tijdens en na hun verhuizing!

Yuna

 

Aurora

107gr1390gr

Yuna was de allereerste om te gaan. Onderweg naar haar nieuwe huisje heeft ze een paar zielige kreetjes laten horen, maar verder deed ze het super. Eenmaal in het nieuwe huisje heeft ze van onder een stoel een beetje de woonkamer bekeken, maar al snel was ze wat zekerder en had ze al een eigen plekje gevonden boven op een prachtige stoel. Niet heel veel later kreeg ik een berichtje dat Yuna spinnend naast haar nieuwe baasje op de bank lag. En dat al na ongeveer 1 uur na aankomst in haar nieuwe huisje, wat wil je nog meer?

Olaf en Sven

 

Amos

95gr1538gr

Ayden

94gr1543gr

Olaf en Sven waren de volgende om te gaan. Aangezien ze samen gingen maakte ik me over hen niet heel druk en ik had gelijk. Onderweg naar hun nieuwe huisje kreeg ik al een berichtje dat ze lekker tegen elkaar aan het aanslapen waren. Eenmaal thuis gingen de 2 al snel op onderzoek uit en waren vooral onder de indruk van de grote krabpaal die in de huiskamer staat. Olaf bleef daar even hangen, maar Sven ging lekker verder op onderzoek uit en kwam al gauw uit bij een heel groot speeltraject waar hij zich ook helemaal thuis voelde en lekker ging spelen. In slechts 10 minuten, zo vertelde de nieuwe eigenaresse, had Sven al uit de waterfontein gedronken, aan de krabpaal gekrabd, op de bank gezeten en op de tafel gezeten. De hele dag door kreeg ik veel updates over de 2 en beide kereltjes waren dezelfde dag al helemaal gesettled. Olaf vond wel de kattenbak heel eventjes eng, maar daar was hij dezelfde dag alweer overheen en hij maakte dankbaar gebruik van zijn kattenwc’tje. Ook deze 2 kittens maken het goed, gelukkig maar 😉

Twirly

 

Anmy

94gr1405gr

Twirly was de volgende om te gaan en vertrok slechts 1,5 uur na Olaf en Sven. Ook bij dit meisje, die normaal flink vocaal is tijdens een autorit, is de terugreis prima gegaan. Een paar miauwtjes en daarna heeft ze zelfs nog geslapen. Twirly had al een ander siberenvriendje genaamd Banjer thuis op haar wachten en zowel ik als haar nieuwe baasjes waren natuurlijk ontzettend benieuwt hoe dat zou gaan. Banjer was in het begin niet heel blij met de kleine Twirly, maar Twirly was te druk bezig met haar nieuwe omgeving verkennen dat ze zich er weinig van aantrok. Banjer was al wel snel om en wou graag met Twirly spelen, maar Twirly was wat minder gecharmeerd van Banjer en hield hem graag op nog wat afstand. Nu spelen ze wel met elkaar, maar Banjer is zo blij en enthousiast dat hij iets te hard gaat nog voor de kleine Twirly. Gelukkig hoor ik niks verontrustends in de feedback die ik krijg en denk ik dat ze over een maandje heerlijk samen op de bank liggen en elkaar schoonmaken als beste vriendjes. Weer een kitten die ik met een gerust hart kan loslaten.

Boromir

 

Armani

107gr1733gr

Bor was de allerlaatste om te vertrekken en ging een paar daagjes na zijn broertjes en zusjes. Ik kon aan hem merken dat hij zijn broertjes en zusjes de eerste paar dagen na hun vertrek wel miste, maar doordag hij flink verwent werd door zowel mij als moeder en tante vergat hij het al snel en was hij weer de vrolijke Borrie zoals ik hem ken. Ook Bor deed het op de heenweg naar zijn nieuwe huisje prima en hij had amper wat van zich laten horen. Eenmaal thuis stapte hij meteen uit zijn reismandje en ging op onderzoek uit in de woonkamer. Af en toe ging hij naar zijn nieuwe baasje om een kopje te geven voor hij weer verder ging met zijn ontdekkingsavontuur. Na een tijdje heerlijk te hebben rondgelopen is hij in slaap gevallen. De eerste nacht ging prima (Doorgebracht op het hoofd van baasje) en de dag erna was ook Bor al goed gesettled in zijn nieuwe omgeving. Erg knuffelig en nieuwsgierig, kreeg ik te horen. Zo ken ik hem het beste, en dit bewijs maar weer dat ook Bor helemaal gewend is aan zijn nieuwe omgeving.

Miina & Ik

 

Miina heeft vooral nadat 4 van de 5 kittens waren uitgevlogen even gezocht waar ze allemaal nou waren, want het was iets TE stil voor haar. Met etenstijd liet ze luidkeels weten dat het tijd was voor een lekker hapje, maar toen enkel Bor erop reageerde was ze toch wel wat onrustig. Gelukkig was ze na een paar daagjes gewend en was het goed. Toen Bor uitvloog was het natuurlijk helemaal mis. De hele nacht heeft ze naar het kereltje gezocht en vooral in de ochtend leek ze heel blij om te zien dat ik er nog wel was en ze dus niet helemaal alleen was (ook al was Luna gewoon bij haar). Nu gaat het weer helemaal goed met Miina en komt ze weer helemaal los. Ze hoeft geen moeder meer te zijn en dat weet ze; ze speelt alsof ze zelf weer kitten is.

Ik mis ze natuurlijk ook verschrikkelijk. Vooral nadat 4 kittens waren uitgevlogen, redelijk snel achter elkaar, was het even slikken. Er was ineens zo een rare stilte in huis en vooral de rondrennende kittenpootjes miste ik. Na alle feedback gekregen te hebben van iedereen en te horen dat alle kittens het goed maken heb ik ze los kunnen laten en ben ik blij dat we 4 families blij hebben kunnen maken met 5 ontzettend leuke kittens. Ik heb mijn best gedaan ze een goede eerste 13 weken te geven, zodat ze de beste start kregen die ze hadden kunnen krijgen. Veel plezier allemaal in jullie nieuwe huisjes en ik zal jullie nooit vergeten, ons eerste nestje ooit. En nieuwe baasjes: Veel plezier met jullie kittens en laat vooral af en toe wat horen hoe het met ze gaat! En foto’s zeg ik natuurlijk nooit nee tegen 😉

Menu