Nest B 1 dag (1) klein

Gisteren was het eindelijk zover, Luna’s bevalling was begonnen! Al bijna een week lang was ik paraat en ging braaf meerdere keren per nacht eruit om te kijken of ze niet al was begonnen, maar Luna had besloten eerst 2 jaar te worden (de 23ste) alsvoren ze haar kittens ter wereld zou brengen.

Helaas ging Luna’s bevalling niet heel soepel en kwam maar weer naar voren hoe een geluk ik heb gehad tijdens Miina’s bevalling; wat overigens ook mijn allereerste bevalling ooit was. Doordat er wat dingen zijn voorgevallen die niet heel lekker zijn om te beschrijven zal ik jullie Luna’s bevallingsdetails besparen en meteen onze mooie tweeling voorstellen die gisteren op 24 mei 2015 ter wereld zijn gekomen om 14:40 uur en 16:49 uur.

Lumica’s Mitra (roepnaam), poesje, 110 gram.

Lumica’s BinQ, katertje, 121 gram.
BinQ 1 dag (1)

Beide zijn Neva Masquerades en de kleuren blijf ik jullie dus nog even verschuldigd aangezien deze pas later naar voren komen.

De kittens zijn sinds gister al lekker aangekomen en maken het dus goed. Luna doet het ook heel erg goed als moeder en ik ben dan natuurlijk ook ontzettend trots op haar!

Ik zal vanaf nu wekelijks een update en nieuwe foto’s plaatsen op de website. Door hier op de foto’s van de kittens te klikken kom je op hun persoonlijke pagina’s met meer foto’s en informatie!

Tot volgende week!

MitraBinQ 1 dag (1) klein

Menu